Over Ons

Ons team

 

Kulturhus de Breehoek is het centrum voor cultuur, sport en welzijn in de Gemeente Scherpenzeel. Hier vindt u onder andere onze vergaderzalen, een grote multifunctionele theaterzaal en sportzalen, maar treft u ook de bibliotheek en het lokale VVV kantoor aan. Daarnaast kunt u terecht in ons gastvrije en gezellige Grand Café. Hier heeft u perfect uitzicht op de sportzaal en kunt u onder het genot van een hapje en drankje uw favoriete team aan komen moedigen.

 

Dagelijks vinden onze gebruikers hier hun plek om te sporten, te vergaderen, optredens bij te wonen, te borrelen of gewoon een kop koffie te drinken. Inmiddels staan wij al meer dan zeven jaar voor u klaar met onze talloze opties!


 

Kernvisie en missie
De kernvisie is het huisvesten van diverse maatschappelijke ondernemers op het gebied van zorg, welzijn, educatie, cultuur, sport, levensbeschouwelijke instellingen en politieke organisaties in één gebouw, met als doel het creëren van meerwaarde via gezamenlijke voorzieningen, programmering en beheer, waardoor het behoud van maatschappelijk, sociaal en cultureel kapitaal in de kern Scherpenzeel gewaarborgd blijft en versterkt wordt.

Lees hier meer over de kernvisie en missie Stichting Kulturhus De Breehoek 2015-2020


 

Het bestuur
Het stichtingsbestuur, dat in mei 2016 is aangesteld, stellen wij hier graag aan u voor!


 

De directeur

1 Vico Duisings - Directeur

Vico Duisings – Directeur

Sinds 1 mei is Vico Duisings directeur van Kulturhus de Breehoek. Vico staat bekend als een professional, bruggenbouwer en mensenmens. Na zijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen had hij diverse leidinggevende functies in horecabedrijven. De laatste tien jaar was hij food- en horecamanager bij CineMec waar hij de onstuimige groei meemaakte naar drie grote vestigingen (Ede, Utrecht, Nijmegen). Hij is meegegroeid in een organisatie van 100 naar 400 man.

 

Vico kiest er nu voor om in onze kleinere organisatie te werken, om de ontwikkeling van Kulturhus de Breehoek te leiden. Hij kent de lokale samenleving goed en heeft veel kennis en ervaring in deze branche. Vico is een zeer bekwame manager met een scherp oog voor kosten en rendement. Hij is een echte ‘teamplayer’, met als sterkste eigenschappen gastvrijheid en evenementenmanagement.