Zalenoverzicht

Sporthal

Sport-Hal

De sporthal van de Breehoek is een moderne sfeervolle hal welke voldoet aan de NOC/NSF eisen. De hal kan verdeeld worden in drie delen en zijn dan ook als geheel te huren of per deel per uur. (Prijzen sporthal zijn incl. BTW)

 

Sporthal

 

 

 

Multifunctionele zaal

mfc-zaal

De Breehoek beschikt over een multifunctionele zaal welke geschikt is voor vergaderingen, workshops en congressen tot 450 personen. De zaal kan ook worden gebruikt voor dans en groepslessen. Deze multifunctionele zaal kan naar wens verkleind worden (max. 70 personen) en de diverse ruimtes zijn voorzien van beamer, scherm en geluid. (Prijzen excl. BTW)

MF toneelzaal

 

 

 

 

MF zalen overig

MF zalen overig

 

 

 

 

MF zaal volledig

MF zaal

 Toneelkamer

 toneelkamer

 Grand-café de Breehoek

Grandcafe

Kulturhus de Breehoek heeft een sfeervol grand-café op de eerste verdieping gelegen (lift aanwezig) Er zijn diverse arrangementen mogelijk op gebied van catering. Ook voorziet het grand-café de diverse zalen van koffie/thee. Wanneer u graag wilt netwerken een afspraak wilt met klanten in een gezellige gemoedelijke sfeer dan kan dit op afspraak in het grand-café de Breehoek. (Prijzen excl. BTW)

Grand Cafe

Keuken

DSC_0084
Naast het café is ook de keuken af te huren. De keuken is compleet met oven, 4 frituurpannen, vaatwasser etc. (Prijzen excl. BTW)

keuken

Algemene informatie

hal-voorkant

Kulturhus de Breehoek is een laagdrempelige accommodatie welke bijna aan ieders wensen kan voldoen. Er zijn tal van mogelijkheden in opstellingen van zalen, er zijn meerdere combinaties van zalen te gebruiken. En ook zijn er vele mogelijkheden op het gebied van catering. De Breehoek is geschikt voor alle organisaties zowel op zakelijk als maatschappelijk niveau. De Breehoek beschikt over kosteloos gebruik van Wifi . Er zijn ongeveer 170 kosteloze parkeerplaatsen beschikbaar voor de Breehoek en in de nabije omgeving. Wanneer u één van bovenstaande zalen wilt huren kunt u contact opnemen met Kulturhus de Breehoek 033-2772924 of via info@debreehoek.nl