Faciliteiten

Voor grote bijeenkomsten beschikt Kulturhus de Breehoek over een multifunctionele zaal, waarin maximaal 500 personen terecht kunnen. In deze moderne, lichte zaal is een groot podium aanwezig, waarin basisgeluid- en verlichting aanwezig zijn. Ook is er een vaste beameropstelling beschikbaar. Tevens is de zaal met tussenwanden op te delen in 5 aparte ruimtes.

Daarnaast beschikt de Breehoek over diverse kleinere ruimtes in het gebouw. Voor kleine gezelschappen hebben wij 2 vergaderzalen voor maximaal 25 personen. Beide zalen zijn uitgerust met een vaste beamer en scherm.

Deze zalen zijn tegen een aantrekkelijke prijs te huren. Voor tarieven kunt u terecht op de pagina met ons zalenoverzicht. Ook informeren wij u daarnaast graag over de uiteenlopende horecamogelijkheden. Van lunch tot diner, in iedere denkbare prijsklasse.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via een e-mail (info@debreehoek.nl), telefonisch (033-2772924) of door het contactformulier in te vullen.

Kulturhus de Breehoek is niet alleen een prachtige locatie om te exposeren, maar ontvangt bovendien jaarlijks duizenden bezoekers die uw werken kunnen bewonderen. De Breehoek beschikt onder andere over een ophangsysteem in de grote entreehal.

Exposeren in de Breehoek is kosteloos. Wij bieden u een podium om uw werk te tonen en tegelijkertijd biedt u ons een mooie entree.

De Breehoek stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade of diefstal. Voor het verzekeren van uw werk bent u zelf verantwoordelijk.

Kulturhus de Breehoek beschikt over een prachtig Grand Café met maar liefst 110 zitplaatsen. Er zijn diverse arrangementen mogelijk in combinatie met ontvangsten. Ook is het een plek waar u rustig even kunt binnenlopen voor een kop koffie of een drankje.

Openingstijden Grand Café:

Maandag: 18.00 uur – 23.00 uur
Dinsdag: 16.00 uur – 23.00 uur
Woensdag: 16.00 uur – 23.00 uur
Donderdag: 16.00 uur – 0.00 uur
Vrijdag:   16.00 uur – 1.00 uur
Zaterdag:  14.00 uur – 1.00 uur
Zondag: gesloten

Loopt u eens binnen om de prettige sfeer in ons Grand Café zelf te proeven.

Voor meer informatie kunt u een vrijblijvende afspraak maken. U kunt contact met ons opnemen via een e-mail (info@debreehoek.nl), telefonisch (033-2772924) of door het contactformulier in te vullen.

Deze sporthal biedt ruimte aan 6 binnensportverenigingen en doet ook dienst als gymzaal voor de basisscholen. Er is een tribune met 250 kuipstoelen.

Kulturhus de Breehoek beschikt over diverse vergaderruimtes in het gebouw. Voor kleinere gezelschappen hebben wij twee vergaderzalen voor maximaal 12 personen en een zaal voor maximaal 25 personen.

Voor grotere bijeenkomsten beschikt de Breehoek over een multifunctionele zaal voor maximaal 500 personen, waarover u bovenaan deze pagina meer kunt lezen. Voor een compleet zalenoverzicht verwijzen wij u door naar deze pagina.