volg ons via twitter facebook
RT @ScherpenzeelsKr: Directeur houdt pleidooi voor toekomst Breehoek SCHERPENZEEL Breehoek-directeur Vico Duisings maakte donderdagavond ge…

Workshop ‘Niet zoeken maar vinden’ bij SeniorWeb

zondag 5 januari 2020 - Bibliotheek

Zoeken met Google… Het lijkt zo makkelijk, want we kunnen bijna allemaal met Google een zoekopdracht invoeren. Maar vindt u ook wat u zoekt? En wilt u ook sneller kunnen vinden wat u zoekt? Met zoekmachine Google is meer mogelijk dan u denkt. Het overwogen en doelbewust kiezen van zoekwoorden of zoektermen brengt u minder, maar wel betere en verrassende resultaten.

Tijdens de workshop krijgen de deelnemers instructies hoe zij met Google gerichter en effectiever kunnen zoeken en vinden. De deelnemers gaan zelf ook aan de slag met zoekopdrachten, dus het advies is om een tablet of laptop mee te nemen.

De workshop is op maandag 27 januari van 10.00 uur tot 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Kosten bedragen € 5,00 per persoon. Aanmelden kan tot 20 januari via scherpenzeel.seniorweb@gmail.com of telefonisch via 033 277 3107.