volg ons via twitter facebook
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar, en heb je interesse in design, fotografie, film en/of programmeren? Dan is het Crea…

Van de Beek en Van Bruchem eerste winnaars van 2018

woensdag 10 januari 2018 - TVS

Op maandag 8 Januari werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2018 begonnen met het traditionele mix-toernooi. Dit toernooi maakt ook deel uit van het Van Braak Accountants toernooi circuit, waarbij naast de dagprijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit toernooi, wat al jaren een goede voorbereiding is op de naderende voorjaarscompetitie, wordt er gespeeld volgens de normale regels. De opzet wat iets gewijzigd t.o.v. voorgaande jaren, want nu waren de deelnemers verdeeld in verschillende groepen waarin telkens een vrije loting werd toegepast voor de vier ronden die werden gespeeld.

 

Bij de jeugd was winnaar van vorig jaar Lars van Bruchem opnieuw de sterkste. Hij wist ongeslagen te blijven, hij verloor daarbij zelfs geen game. De winnaar van de zilveren medaille werd Ernst Jan Doorn, die de meeste punten haalde in de tweede groep. De bronzen medaille was voor Harm Jan van den Herik, die in de eerste groep nipt achter winnaar Lars eindigde.

 

Ook bij de senioren wist de winnaar van vorig jaar zijn titel te prolongeren, want het was Jan van de Beek die alle vier zijn partijen wist te winnen en alleen tegen Erik Valkenburg en Erwin Oussoren een game verloor. De andere prijswinnaars waren Wilco Nieuwenhuizen, die in groep twee driemaal tot winst kwam en alleen tegen Evert van de Beek een nipte 3-2 nederlaag leed, en Aris van Viegen (winnaar van het laatst gehouden dubbeltoernooi), die in groep drie de winst pakte. Laatstgenoemde wist Niek Wisse net voor te blijven.

 

Het volgende toernooi van het Van Braak Accountants toernooi-circuit (het vierde) zal plaatsvinden na afloop van de competitie, dit zal een dubbeltoernooi zijn.

 

Liefhebbers die ook eens willen kennismaken met de tafeltennissport zijn altijd welkom op de maandagavond in Kulturhus de Breehoek om een balletje te slaan. Voor meer nieuws en informatie over T.V.S. kunt u terecht op www.tvsnetpost.nl.