volg ons via twitter facebook
Met verschillende apps maak je heel makkelijk fotocollages op je tablet of telefoon? Hoe? Dat leer je bij de worksh…

Tweede editie Ladies Night in de Breehoek

maandag 12 maart 2018 - Kulturhus de Breehoek

Na de succesvolle editie van 19 september 2017 wordt er opnieuw een Ladies Night georganiseerd! Net als vorig jaar zijn De Kast, Nicole Mode, No256, De Bibliotheek Scherpenzeel en Kulturhus de Breehoek de initiatiefnemers van deze avond, die op dinsdag 20 maart plaatsvindt.

 

Vanaf 18.30 uur zijn de dames welkom in de theaterzaal van de Breehoek. Zij worden onthaald met koffie, thee, en huisgemaakte lekkernijen. Nadat iedereen rustig een kopje koffie of thee gedronken heeft en even gekletst heeft, mogen de gasten rond 19.00 uur plaatsnemen voor de film “Rokjesdag”. In de romantische komedie uit 2016, met (hoofd)rollen voor onder andere Birgit Schuurman, Lieke van Lexmond, Carly Wijs, Jim Bakkum en Manual Broekman, staan vriendinnen Marijke en Danielle centraal. Tijdens een kookworkshop, waar zij op zoek gaan naar ware liefde, blijken ze in dezelfde man geïnteresseerd te zijn. Kunnen de vriendinnen deze ruzie weerstaan? En bestaat ware liefde voor iedereen?

 

Na de film verplaatsen de gasten zich naar de andere kant van de zaal. Onder het genot van een glaasje bubbels kunnen de dames napraten over de film, om vervolgens een plekje te zoeken rondom de catwalk. Op deze catwalk presenteren De Kast, Nicole Mode en No256 hun voorjaarsselectie van 2018. De drie Scherpenzeelse kledingzaken halen hiervoor alles letterlijk uit de kast, en geven na afloop van de show de mogelijkheid om de getoonde kledij aan te schaffen. Tijdens dit moment is er uiteraard weer tijd voor een hapje en een drankje, om gezellig met alle bezoekers de avond af te sluiten. Rond 23.00 uur is de avond officieel afgelopen, en iedereen gaat met een goed gevulde goodiebag weer naar huis.

 

De tweede editie van de Ladies Night is op dinsdagavond 20 maart in Kulturhus de Breehoek. Vanaf 18.30 uur zijn de bezoekers welkom, om 19.00 uur begint het programma. Rond de klok van 23.00 uur eindigt de avond. Net als vorig jaar zijn de tickets € 15,-, en deze tickets zijn vanaf 1 maart te koop bij De Kast, Nicole Mode en No256. Mits niet uitverkocht zijn op de avond zelf de laatste kaartjes te koop aan de deur bij Kulturhus de Breehoek. Neem voor meer informatie contact op met de Breehoek, telefonisch via 033 277 2924, of stuur een mailtje naar info@debreehoek.nl.