volg ons via twitter facebook
En op marktdagen zijn wij natuurlijk gewoon aanwezig zijn met de versnaperingen, zoals vandaag!😁 Mochten organisat


Tips van de VVV: december

woensdag 2 december 2015 - VVV

Ook voor de laatste maand van het jaar 2015 hebben wij weer enige tips voor u om er ook deze maand weer op uit te trekken. Zo is er op zaterdag 12 december in het centrum van Barneveld, het sfeervolle “candlelight shopping”. In een prachtige kerstomgeving kunt u alvast de kerstgeschenken inkopen. Het evenement begint om 15.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen.

 

Nog dichter bij huis is de KerstKadoFair die gehouden wordt op 12 december in Gasterij De Klaveet aan de Postweg 1 te Achterveld. Specialiteiten van dit gebeuren zijn de ambachtelijke en handgemaakte cadeautjes waar u de ontvanger ontzettend mee kunt verrassen.

 

Op vrijdag 18 december is er ook nog een sfeervolle kerstmarkt rondom het Kerkplein, Middenstraat en Schoutstraat te Woudenberg. Vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur is ook hier weer een markt met vele kraampjes en daarbij is er ook nog een muzikale omlijsting.

 

Voor wandelaars is het misschien een keer leuk om op 16 december mee te lopen met een “Snertwandeling” in Ede. Onder leiding van een boswachter krijgt u alles te zien en te horen over de prachtige omgeving waar u wandelt. Na terugkeer in het Natuurcentrum aan de Groot Ginkelseweg 2 A  te Ede kunt u met uw wandelmaten nog eens napraten over alles wat u gezien en gehoord hebt. En dit alles uiteraard onder het genot van een heerlijke kop erwtensoep.

 

Liefhebbers van schaatsen kunnen deze maand ook weer terecht op de kunstijsbaan in Amersfoort die deze maand op het Eemplein aldaar gecreëerd wordt. Ook op het Raadhuisplein in Ede is men voornemens een kunstijsbaan neer te leggen zodat u deze winter toch de schaatsen uit het vet kunt halen.

 

Natuurlijk in deze maand van cadeautjes is de tip van het VVV om de altijd welkome cadeaubon te geven. Hiermee kunt u uw naasten verrassen met een cadeau waar ze zelf iets van kunnen kopen. U kunt ons altijd bezoeken voor meer informatie!

 

Namens het VVV Scherpenzeel, gevestigd in Kulturhus de Breehoek aan de Marktstraat 59  te Scherpenzeel wensen wij u mooie kerstdagen en een fijne jaarwisseling toe. Ga naar www.vvv.nl/scherpenzeel voor het laatste nieuws!


archief

categorieën