volg ons via twitter facebook
En op marktdagen zijn wij natuurlijk gewoon aanwezig zijn met de versnaperingen, zoals vandaag!😁 Mochten organisat


Krek exposeert in de bieb

zondag 16 juli 2017 - Bibliotheek

De komende maanden exposeert Krek in de Bibliotheek Scherpenzeel. Krek organiseert al 40 jaar cursussen op creatief, recreatief, educatief en cultureel gebied, alsmede stads- en natuurwandelingen. Deze tentoonstelling laat zien welke cursussen het komende seizoen gegeven worden. Een deel van de expositie bestaat uit diverse tiffany-werken.

 

Naast de vertrouwde onderdelen zoals bodyshape, yoga en tiffany, wordt er dit seizoen gestart met kindertekenen. Ook staat er een mooie fietstocht over vliegbasis Soesterberg op het programma. Deze tocht brengt de deelnemers op plaatsen die normaal niet toegankelijk zijn.

 

Natuurlijk ontbreken de creatieve workshops niet dit seizoen. Zo is er een cursus glasfusing en een cursus powertex kippen maken. Een voorbeeld is te zien in de Bibliotheek. Maar ook het vertrouwde bloemschikken is weer vertegenwoordigd. Speciaal voor paardenliefhebbers is er een workshop met paarden waarin de deelnemer leert hoe paarden met elkaar communiceren en hoe mensen hier ook iets van kunnen leren.

 

Op de website van Krek staat het volledige programma voor het komende seizoen en een uitgebreide beschrijving van de cursussen. Ook komt er dit jaar weer een programmaboekje.


archief

categorieën