volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

Informatieavond over veilige wachtwoorden bij DigiCafe XL

zondag 5 januari 2020 - Bibliotheek

Tijdens DigiCafé XL op dinsdagavond 14 januari om 19.30 uur wordt u meegenomen in de wereld van de wachtwoorden. Het wordt een belangrijke avond voor iedereen die veilig wil internetten. Tijdens de presentatie wordt aandacht besteed aan de opbouw van wachtwoorden, hoe u daar mee om kunt gaan en het gebruik van wachtwoordmanagers.

Mocht u denken dat het maken van een veilig wachtwoord simpel is en dat iedereen dat kan… Helaas is dit niet het geval. Ogenschijnlijk veilige wachtwoorden blijken minder veilig te zijn. Bovendien gaat het om het gebruik van wachtwoorden die vaak ook nog op de computer of tablet worden opgeslagen zonder dat u dat weet!

Het beloofd een informatieve en instructieve bijeenkomst te worden voor iedereen die graag veilig wil internetten. De avond wordt gehouden in de Bibliotheek (Kulturhus de Breehoek, Markstraat 59, Scherpenzeel). De toegang is gratis.

Kijk voor meer activiteiten van SeniorWeb op de website www.seniorweb.nl/scherpenzeel.