volg ons via twitter facebook
RT @ScherpenzeelsKr: Directeur houdt pleidooi voor toekomst Breehoek SCHERPENZEEL Breehoek-directeur Vico Duisings maakte donderdagavond ge…

Haken is Hip

donderdag 7 februari 2013 - Kulturhus de Breehoek

Of je nu een kleine sleutelhanger wilt maken, of het juist veel grootser aan wilt pakken: haken is hip! Mutsen, baby-dekentjes, kussen-omtrekken, tasjes, mobielhoesje …. de mogelijkheden zijn talrijk.
Haken is niet alleen hip, maar ook nog eens erg leuk om te doen. Bovendien heb je snel resultaat! Maar zonder goede basis wordt haken moeilijker dan het eigenlijk is.

Daarom start DazTof op donderdag 28 februari in Kulturhus de Breehoek in Scherpenzeel met een cursus Haken voor beginners. In 6 lessen ( om de week van 10.00 – 11.30 uur ) leer je de basis van het haken – en daarbij het lezen van patronen – aan de hand van duidelijke voorbeelden. En met die basis kun je het jezelf daarna net zo moeilijk maken als je wilt.
De kosten bedragen € 11,50 per persoon per les. Dat is inclusief koffie/thee en wat lekkers én bij de eerste les ook nog een starters pakketje!

Niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig!

Mocht u deze cursus graag willen doen maar kunt u nu net niet op donderdag?
Of komt u liever met een eigen groep?
Neem gerust contact op, dan kijken we naar andere mogelijkheden!

Voor informatie en aanmelding: Mirjam van Buuren, cultuurcoördinator
info@debreehoek.nl of 06 54 696 757