volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

Expositie Remke van Schaik

maandag 2 september 2019 - Exposities

“Ik ben blij dat ik weer de gelegenheid krijg om een deel van mijn werken in de Breehoek in Scherpenzeel te exposeren. In 2016 heb ik ook een expositie gehad in de Breehoek. Nu kan ik weer nieuwe werken laten zien.”

 

“Ik ben door omstandigheden toevallig in aanraking gekomen met de schilderkunst. Ik schilder nu vanaf 2010. Nooit had ik verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik heb nu thuis de beschikking over mijn eigen atelier. Dat is heerlijk. Ben je geïnspireerd door iets, heb je zin om te schilderen, dan duik je snel het atelier in. Alles staat klaar, je kunt zo beginnen. Ik kan me hier heerlijk terugtrekken en uitleven.”

 

“Mijn stijl is heel wisselend en mijn onderwerpen gaan van een stilleven tot abstract en van grote tot kleine schilderijen. Door de jaren heen zie je mijn stijl veranderen en met de tijd meegaan. Ik schilder hoofdzakelijk met acrylverf.

Ik heb diverse cursussen gevolgd en volg nu ook nog cursussen bij Evelien Kooloos uit Achterveld en Ardy Methorst uit Woudenberg.”

 

“Ik heb al diverse exposities gehad. Ook tweemaal deelgenomen aan de Open Atelier Route Leusden-Woudenberg. Mijn werk is ook te zien op mijn website: www.remkes-atelier.nl. Daar kunt u eventueel ook uw reactie of een vraag kwijt. Mijn werken zijn in principe te koop. Ik schilder niet via een opdracht omdat ik dan mijn gevoel er onvoldoende in kan leggen. Een schilderij maak je met je ziel.”

 

“Ik zou het erg leuk vinden wanneer er veel mensen mijn werken komen bewonderen in de Breehoek in Scherpenzeel. De expositie is van 2 september tot en met 31 oktober 2019.”

 

Remke van Schaik

Schanspark 12

3931KV Woudenberg