volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

De bibliotheek is gewoon open deze zomer!

woensdag 24 juli 2019 - Bibliotheek

De bibliotheek is gewoon open deze zomer!

 

De Bibliotheek Scherpenzeel gaat niet op vakantie. De hele zomer kan er gebruik gemaakt worden van de Bibliotheek Scherpenzeel op de normale openingstijden. Lekker digitaal lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb-app neem je ruim 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb is nu open met e-books voor jeugd en volwassenen. Ook gratis beschikbaar voor niet-leden. Klik hier om een kijkje te nemen.

 

DigiCafé blijft ook open tijdens de zomervakantie. Op donderdag 1, 15 en 29 augustus is er DigiCafé. Tussen 10.00 uur en 11.30 uur bent u dan welkom om kleine digitale problemen op te lossen, informatie uit te wisselen of voor instructies. Kijk voor meer informatie op de website van SeniorWeb.

 

Klik & Tik gaat ook gewoon door, iedere donderdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur. Klik & Tik is het programma voor iedereen die digivaardiger wil worden, ook voor de absolute beginner.

 

Het is belangrijk voor kinderen om ook tijdens de vakantie te lezen. Het blijkt dat veel kinderen last hebben van een vakantiedip wanneer er zes weken niet gelezen wordt. In de bibliotheek is voldoende keuze, zowel in de leeshoek als bij de informatieve boeken. Er is altijd wel iets interessants te vinden.

 

Een paar activiteiten gaan deze zomer niet door, namelijk Kleutermuziek en Taal, Thee & Koffie. Deze activiteiten starten weer in september.

 

Meer informatie over de Bibliotheek Scherpenzeel? Kijk op ww.bibliotheekscherpeneel.nl.