Gezellige openingsbridgedrive distr. Gooi & Ommeland

maandag 12 september 2022 - Bridge

Zoals ieder jaar werd op 9 september het nieuwe bridgeseizoen geopend. Dit jaar heeft het district Gooi en Ommeland van de Nederlandse Bridgebond, Kulturhus De Breehoek in Scherpenzeel gekozen als locatie voor deze bijeenkomst. Alle 25 verenigingen uit dit district zijn uitgenodigd om met een afvaardiging deel te nemen.

Dit jaar is het thema: Bridge is een teamsport. De avond stond in het teken van de wedstrijdvorm viertallen. Een bijzonder mooie vorm van wedstrijdbridge. Bridge Club Scherpenzeel heeft met 2 viertallen, bestuurs- en TC-leden, meegedaan aan deze drive.

Het team, Jolanda Hauber, Meia Iseger, Gert Drost en Elly Pelser (foto), is op de gedeelde eerste plaats geëindigd en op basis van beter resultaat tot winnaar uitgeroepen.

Het andere team bestaande uit Marjo Visser, Bep Vorrink, Lot Westerhout en Ineke van Velzen had de beste teamnaam verzonnen.

Beide viertallen van BC Scherpenzeel zijn uitgenodigd om mee te doen aan de districtscompetitie viertallen. Deze competitie zal op verschillende plaatsen in het district plaatsvinden.

De avond was een succes en de deelnemers hebben genoten van een gezellig avondje bridgen dat zoals gebruikelijk werd afgesloten met een rondje bitterballen. Bent u geïnteresseerd in de mooie bridgesport, zie https://24008.bridge.nl/ of mail Ineke van Velzen secretarisbcscherpenzeel@gmail.com.

IMG_1368


archief

categorieën