volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

3D borduurwerken in de bieb

dinsdag 10 september 2019 - Bibliotheek

Tot eind november zijn er bijzondere borduurwerken te bewonderen in de Bibliotheek Scherpenzeel. De borduurwerken zijn gemaakt door de Scherpenzeelse Mieke van Setten. Alle borduurwerken zijn gemaakt met Gogo Plastic stramien. Dit is een materiaal waarmee je 3D borduurwerken kunt maken.

 

Mieke vertelt enthousiast over het ontstaan van haar hobby: “Een paar jaar geleden was ik op de hobbybeurs KreaDoe. Daar zag ik voor het eerst het GoGo stramien. Ik heb toen een klein pakketje gekocht en ben ik ermee aan de slag gegaan”.

 

Na het eerste borduurwerk kreeg Mieke de smaak te pakken. Ze heeft inmiddels al heel wat mooie borduurwerken gemaakt, zoals een serie huisjes, aangeklede barbiepoppen, theekopjes en nog veel meer. Deze werken staan allemaal tentoongesteld in de Bibliotheek. Tijdens openingstijden kan de tentoonstelling bekeken worden. De Bibliotheek Scherpenzeel is gevestigd in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel.

 

Heeft u ook een verzameling en wilt u deze tentoonstellen? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch via 033 277 3107.