volg ons via twitter facebook
Ben jij tussen de 7 en 17 jaar, en heb je interesse in design, fotografie, film en/of programmeren? Dan is het Crea…

Workshop: Slimmer zoeken met Google

maandag 8 januari 2018 - Bibliotheek

Zoeken met Google… We kunnen het allemaal. Iedereen kan wel een woord intypen. Maar vindt u ook dat wat u zoekt? De kunst is om te vinden wat u zoekt en het liefst zo snel mogelijk. Google heeft hiervoor allemaal handige functies om het zoeken te vergemakkelijken. Tijdens de workshop wordt aan de hand van verschillende opdrachten gezocht.

 

De reactie op eerdere workshops rondom zoeken met Google is dat er een wereld open ging en dat wanneer er gericht gezocht werd, betere zoekresultaten naar boven kwamen. Verder besteden we aandacht aan een andere zoekmachine, namelijk DuckDuckGo. Deze zoekmachine gaat anders met uw privacy om dan Google.

 

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert met SeniorWeb deze workshop waarin u uitleg krijgt over de zoekmogelijkheden in Google. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen.

 

De ochtend wordt gehouden op maandag 22 januari van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel, gevestigd in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De bijdrage is € 5,00 per persoon. Het wordt aanbevolen om uw eigen laptop of tablet mee te nemen.

 

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 januari via e-mail: info@bibliotheekscherpenzeel.nl, onder vermelding van ‘slim vinden’.