volg ons via twitter facebook
@ScherpenzeelsKr Geniaal stuk wederom. 👍👍👍

Voorwerpen gezocht voor pop-up museum

maandag 7 september 2020 - Bibliotheek

Save the date! Van 30 september t/m 2 oktober is er een pop-up museum in de hal van Kulturhus de Breehoek. Maar zonder voorwerpen geen museum… We hebben jouw hulp of die van je (klein)kinderen dan ook hard nodig.

Samen met de Vereniging Oud Scherpenzeel gaat Bibliotheek Scherpenzeel een pop-up museum maken met oude materialen en foto’s die iets te maken hebben met Scherpenzeel. Dit past mooi bij het thema van de Kinderboekenweek: “En toen?” Wij zijn op zoek naar voorwerpen of foto’s die we tentoon kunnen stellen in het pop-up museum. Heb jij thuis iets dat wij mogen lenen, neem dan contact op met de Bibliotheek of breng het langs tijdens openingstijden. Je kunt materialen aanleveren t/m 24 september.

Bij een museum horen ook suppoosten die de voorwerpen ‘bewaken’ en informatie kunnen geven aan de bezoekers. Hiervoor zoeken wij kinderen uit groep 7 of groep 8. De kinderen krijgen van Oud Scherpenzeel informatie over de voorwerpen zodat zij er alles vanaf weten. Ze mogen ook helpen met het inrichten van het pop-up museum. Vindt je zoon of dochter dit leuk om te doen? Neem dan contact op met de Bibliotheek.

Het pop-up museum is geopend van 30 september t/m 2 oktober tijdens openingstijden van de Bibliotheek. De toegang is gratis.
119003315_4297330783670447_761541686556411854_o