volg ons via twitter facebook
We zijn super TROTS met onze nieuwe wekelijkse column in de S'zeelse Krant!🦚 Met "Breehoek in de Spotlights" plaats…

Voorstelling “Nergens recht op”

woensdag 13 oktober 2021 - Evenementen

Gelijk krijgen vindt Huibert-Jan het mooiste dat er is. Hij vindt dat zelfs zo mooi, dat het hem eigenlijk niks meer uitmaakt of het wel zijn eigen gelijk is. In zijn voorstelling “Nergens recht op”, staat Huibert-Jan van Roest stil hoe hij – misschien wel tegen wil en dank – belandde in een advocatentoga. Was het zijn voorliefde voor het debat? Of toch gewoon zijn kakkernaam.

In zijn voorstelling gaat Huibert-Jan in debat met zichzelf, en fileert hij genadeloos zijn eigen meningen totdat er niets meer van overblijft. Heeft hij of het publiek dan nog ergens recht op? In ieder geval op een avondje hard lachen.

Vrijdag 5 november 2021 // Starttijd: 20:30u // Bestel hier je tickets voor 10,75 euro p.p. inclusief hapje & drankje!

Huibert-Jan-van-Roest-Nergens-Recht-Op-scaledMeer over Huibert-Jan van Roest: Met een naam als Huibert-Jan kun je niet anders dan een onvervalste kakker worden. Huibert-Jan schopte het al op jonge leeftijd tot advocaat-partner, en was vanaf dat moment gedoemd om zijn dagen te slijten tussen de crème de la crème van succesvol Nederland.
Gelukkig voor het Nederlandse theaterpubliek is Huibert-Jan inmiddels definitief uit zijn ivoren toren gesprongen, om zijn gedachten met het plebs te delen. Die lijken voor de gewone man soms wat bot en ongenuanceerd, maar Huib blijft altijd binnen de lijntjes van hoe het eigenlijk heurt. Althans, dat vindt hij zelf.
Huibert-Jan won verschillende debatkampioenschappen, werd al op jonge leeftijd Advocaat-partner, maar hing zijn toga aan de wilgen om zijn passie comedy na te streven.
Met succes: in 2019 won Huibert-Jan het Leeuwarder Cabaret Festival. Zijn juryrapport: “Verhalend erg sterk. Huibert-Jan zette een mooi rond verhaal in zijn optreden neer. Hij heeft een goede uitstraling op het podium, was erg grappig, en de jury vond het fijn en verfrissend een
inhoudelijk sterk programma te zien. De jury zou dit programma graag zien als volwaardig avondvullend programma met misschien her en der iets meer uitstapjes naar de actualiteit”