volg ons via twitter facebook
Rock 'n roll band Nie Wies uut Salland is volgende vrijdag weer van de partij tijdens de Rock Avond in de Breehoek!…

Van de Wetering en Duinkerke winnen Dubbeltoernooi T.V.S.

vrijdag 14 juni 2019 - TVS

Op maandag 3 juni werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. een Dubbeltoernooi gespeeld, welke deel uitmaakt van het Van Braak Accountants toernooicircuit. Naast de eer van de overwinning en de dagprijzen waren er ook nog punten te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Zowel door de jeugd als door de senioren werden eerst een aantal rondes gespeeld, om twee gewonnen games, alvorens te komen tot de beslissende finaleronde waarin werd gespeeld volgens het best of five principe (senioren). Na elke speelronde vond er volgens schema een verschuiving plaats waardoor er teams ontstonden in een nieuwe samenstelling.

 

Bij de jeugd was de opkomst uitstekend; op een drietal dat de Avondvierdaagse liep na was iedereen aanwezig, en dat zorgde voor een spannende strijd. In de tweede ronde verloor titelverdediger HarmJan van den Herik aan de zijde van Mart Hek verrassend met 2-1 van Emiel Lagerweij en Mark Hartog. In de beslissende ronde verdedigde Mark Duinkerke de koppositie en door samen met Lagerweij met 2-0 te winnen van het duo Van den Herik / Sluijter pakte Duinkerke de toernooiwinst en de gouden medaille. De tweede plaats was voor Mark Hartog met slechts een punt achterstand, hij kreeg de zilveren medaille omgehangen. De bronzen medaille was voor Ruben Spruijt.

 

TVS DubbeltoernooiBij de senioren was de opkomst iets lager dan vorig jaar, mede doordat een aantal spelers al van een welverdiende vakantie genoten. Titelverdediger Hans Mark begon in de eerste ronde met een 2-1 nederlaag, want aan de zijde van Leen van de Wetering werd er verloren van Erik Valkenburg en Erik van de Wetering. Ook Jan van de Beek leed in de derde ronde zijn eerste nederlaag; samen met Serge Hoek dolf hij met 2-1 het onderspit tegen Mark en Valkenburg. In de finale ronde wonnen Erik van de Wetering en Adriaan Timmer overtuigend met 3-0 van Hoek en Ellard de Voogd, hetgeen voor Van de Wetering de toernooiwinst betekende. Timmer passeerde met deze zege Hoek en pakte de tweede plaats. Bart van Vugt legde beslag op de derde plaats door samen met Mark met 3-1 te winnen van het duo Van de Beek / Erwin Oussoren. Alle winnaars ontvingen een cadeaubon.

 

Het laatste toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het Afsluitingstoernooi) zal plaatsvinden op maandag 8 juli.

 

Liefhebbers die ook eens willen kennismaken met de tafeltennissport zijn altijd welkom op de maandagavond in Kulturhus de Breehoek om een balletje te slaan. Voor meer nieuws en informatie over T.V.S. kunt u terecht op www.tvsnetpost.nl.