volg ons via twitter facebook
Scherpenzeelse sportclub De Fitfanaat wil jongeren stimuleren meer in beweging te komen. Om het sporten onder jonge…

Toneelvoorstelling A.T.S. op 24 en 25 maart

vrijdag 17 maart 2023 - A.T.S.
Amateur Toneel Scherpenzeel is weer druk aan het repeteren om in het weekend van 24 en 25 maart een prachtig toneelstuk op de planken te brengen. Dit voorjaar spelen we een komisch stuk van Peter Damen genaamd Vliegtuigmaatschappij Rondom Terug.
Wanneer:  vrijdag 24 en zaterdag 25 maart
Waar: Kulturhus de Breehoek
Aanvang: 19.30 uur aanvang voorstelling 20.00 uur
Toegang: € 5,50
In de pauze kunt u onder het genot van een drankje uw geluk beproeven door lootjes te kopen voor de verloting aan het eind van de avond.
Vliegtuigmaatschappij Rondom Terug (VRT) is pas gestart. Alles is nieuw en VRT heeft niet al te veel geld. Daarom is Agnes ook het manusje van alles. Ze is de spil van de nieuwe vliegmaatschappij.
De wachtruimte van de vliegmaatschappij loopt langzaam vol met allerlei passagiers. Passagiers van allerlei pluimage. Wat te denken van Pieternel die voor de eerste keer vliegt en daarvoor erg bang is of wat te denken van de hooghartige dame Gaby die denkt dat iedereen voor haar rent en doet. En het “echtpaar” ter Vure die de gewonnen prijs komt innen?
Als er ook nog een onzekere, angstige pilote opduikt die een ongelukje met verstrekkende gevolgen krijgt wordt het bijna allemaal te veel voor de drukke Agnes.
Zal de eerste vlucht van VRT op tijd de lucht in gaan?
Op het eind van dit doldwaze stuk weet u het.
20230324 ATS

archief

categorieën