volg ons via twitter facebook
Sportclub "De Fitfanaat" start een extra les #pilates in de #Breehoek!🥳 Meer informatie:

T.V.S. sluit seizoen af met “Ouder-Kind” toernooi

woensdag 17 juli 2019 - TVS

clubav4Maandag 15 juli werd het tafeltennisseizoen bij T.V.S. afgesloten met een “Ouder-Kind” toernooi. Voor dit toernooi, dat voor de eerste keer werd georganiseerd, was de belangstelling van de ouders goed om samen met hun kind een sportieve strijd aan te gaan met de andere T.V.S.-ers. De 12 teams werkten in een dubbelspel een vijftal ronden af volgens het zogenaamde Zwitsers systeem. Elke wedstrijd duurde twee games waarbij het opviel dat van de 30 wedstrijden er slechts 4 in een gelijkspel eindigden. Om de ouders het iets gemakkelijker te maken moesten de kinderen met een “plankje” spelen en konden ze zelf het batje van hun kind ter hand nemen. Hoewel het in het begin voor de meesten nog wat onwennig voelde aan de ouders kant, kon worden vastgesteld dat er tegen het einde van het toernooi toch door de meesten al wat vordering was gemaakt en er al diverse leuke rally’s op de tafel werden gelegd.

clubav3

 

clubav6Alvorens de uitslag bekend gemaakt kon worden werd Lars van Bruchem, die vanwege een blessure niet mee kon spelen, gehuldigd omdat hij jeugdspeler van het jaar was geworden. Lars kreeg de bijbehorende bekers overhandigd. De winnaars van het “Ouder-Kind” toernooi waren Mark en vader Hartog die ongeslagen bleven, de tweede plaats was voor Emiel en vader Lagerweij, terwijl op de derde plaats het team van Mart en vader Hek eindigde. De poedelprijs ging naar Jip en vader Sluijter die niet tot een overwinning wisten te komen. Voor alle winnaars was er een “lekkere” prijs.

 

clubav1Voor de senioren stond op deze avond ter afsluiting van het seizoen een barbecue op het programma en onder het genot van eenstukje vlees en een drankje passeerden alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen de revue. Ook de overige sporten zoals zweefvliegen, darten en wielrennen – de Cees Bol fanclub kreeg er deze avond weer een paar leden bij – kwamen aan bod. De barbecue was weer uitstekend verzorgd door het team van de Breehoek en iedereen kon met een tevreden gevoel de vakantieperiode ingaan.

clubav2

 

Op maandag 2 september gaat T.V.S. weer van start, en staat meteen het “Openingstoernooi” op het programma. De competitie begint voor de jeugd op zaterdag 7 september en voor de senioren op maandag 9 september.

clubav5