volg ons via twitter facebook
RT @ScherpenzeelsKr: Directeur houdt pleidooi voor toekomst Breehoek SCHERPENZEEL Breehoek-directeur Vico Duisings maakte donderdagavond ge…

T.V.S. organiseert tafeltennistoernooi

maandag 14 oktober 2019 - TVS

Op zaterdag 7 december zal T.V.S., evenals vorig jaar, een tafeltennistoernooi organiseren in Kulturhus de Breehoek.

 

Aan dit toernooi kan door maximaal 48 spelers worden deelgenomen. Naast de T.V.S.-ers kan ook worden deelgenomen door spelers van andere verenigingen. De deelnemers worden aan de hand van hun NTTB rating ingedeeld in 4 groepen van 12. In elke groep worden vervolgens 2 poules van 6 geformeerd waarin een halve competitie zal worden afgewerkt. Deze poulewedstrijden starten vanaf 12.00 uur.

 

Vanaf 16.00 uur zullen de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden worden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking. Deelname aan het toernooi kost €5 per persoon (inclusief koffie en thee). Na afloop van het toernooi kan om 18.00 uur worden deelgenomen aan een Stamppot Buffet, de kosten hiervan zijn €15 per persoon (exclusief drankjes).

 

Er zijn inmiddels al diverse aanmeldingen binnen van uiteraard de T.V.S.-ers zelf, maar ook spelers uit onder meer Nieuwegein, Amerongen, Putten, Hilversum, Breda en Graauw. Er is nog plaats voor deelnemers om het veld compleet te maken, dus heb je belangstelling om mee te doen meld je dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 22 november) aan via info@tvsnetpost.nl.

 

Bekijk voor meer informatie de website www.tvsnetpost.nl.