volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

Speel-o-theek De Speelvallei ontvangt €2500 van Oranjefonds

vrijdag 16 juni 2017 - Speel-o-theek

Speel-o-theek De Speelvallei heeft tijdens de Nationale Buitenspeeldag op 14 juni een cheque van € 2500,00 van het Oranjefonds ontvangen. Deze cheque zal gebruikt worden om nieuw speelgoed aan te schaffen.

 

In samenwerking met JOS organiseerde de speel-o-theek de Buitenspeeldag. De kinderen konden skeeleren, spelen met een eigen gemaakte waterbaan en hele grote zeepbellen maken. Na afloop kregen ze allemaal een goed gevulde goodiebag mee naar huis. “We zijn ontzettend blij met de bijdrage van het Oranjefonds”, aldus de voorzitter mevrouw C. van de Wetering. “We kunnen nu weer nieuw speelgoed aanschaffen, een speel-o-theek bevordert de spelontwikkeling van kinderen. Kinderen leren daardoor hoe de wereld in elkaar zit en ze verwerven noodzakelijke vaardigheden door middel van spel en speelgoed.”

 

De speel-o-theek selecteert op de duurzaamheid van het speelgoed, omdat het speelgoed intensief gebruikt wordt.

 

Woensdagmiddag 5 juli is de laatste openingsmiddag voor de zomervakantie met leuke spelletjes, en dan zal er wederom nieuw speelgoed in de uitleen gaan. Ook mag men voor de zomervakantie bij betaling van € 5,00 drie stuks extra speelgoed meenemen.

 

Kom gerust langs in speel-o-theek, we zijn open op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. De speel-o-theek is bij Kulturhus De Breehoek te Scherpenzeel, of kijk op onze website www.speelvallei.nl.

 

14 juni 2 14 juni 14 juni 3 14 juni 4