volg ons via twitter facebook
In zijn tweede voorstelling "Exodus" gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte... W…

SeniorWeb organiseert vraagmiddag op 21 januari

maandag 13 januari 2020 - Bibliotheek

Beter omgaan met uw tablet, smartphone of computer?

Dat kan met SeniorWeb Scherpenzeel. Kom naar de vraagmiddag op dinsdag 21 januari in Kulturhus de Breehoek. Veel mensen hebben een tablet, computer of een smartphone en gebruiken deze dagelijks om te bellen of te Whatsappen, maar blijft het dan bij. SeniorWeb Scherpenzeel wil graag mensen digitaal fit maken, zodat zij zelfstandiger, efficiënter en natuurlijke veiliger gebruik maken van hun apparaten. Bijvoorbeeld zelf een foto kunnen maken en doorsturen, zelf het adresboek bij kunnen houden, zelf kunnen zoeken, eigen bankzaken regelen, toeslagen aanvragen, en ga zo maar door.

Landelijke vraagdagen

SeniorWeb organiseert landelijke vraagdagen. In Scherpenzeel wordt de vraagmiddag op dinsdag 21 januari tussen 15.00 uur en 16.30 uur georganiseerd. Tijdens deze middag wordt het jaarprogramma met cursussen, workshops en informatiebijeenkomsten voor 2020 bekend gemaakt. Ook worden de overige mogelijkheden van SeniorWeb Scherpenzeel gepresenteerd. Verder is er een digitale activiteit en kunnen er vragen worden gesteld.

Tussen 15.00 en 16.30 staan de koffie en thee klaar in het SeniorWeb leercentrum Scherpenzeel, Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59, Scherpenzeel. We zijn er ook voor mensen die nog nooit een computer of smartphone vastgehouden hebben. Hiervoor heeft de Bibliotheek Scherpenzeel een speciale training.

SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van Stichting Welzijn ouderen en de Bibliotheek Scherpenzeel. Voor meer informatie kunt u mailen naar seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of bellen naar 033 277 3107.