volg ons via twitter facebook
Save the date: donderdag 26 september organiseren we weer een Ladies Night! Meer informatie volgt snel! 🤩

Samen met je baby of peuter schilderen bij Boekstart

vrijdag 5 april 2019 - Bibliotheek

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een BoekStart-ochtend op maandag 15 april. Tijdens deze halfjaarlijkse BoekStart-ochtend mogen de kinderen samen met hun ouders/verzorgers schilderen met verschillende materialen.

Ouders denken vaak dat baby’s of peuters nog te jong zijn om te knutselen. Maar er hoeven niet persé prachtige kunstwerken gemaakt te worden. Want lekker kliederen en creatief bezig zijn gaat veel verder dan het kunstwerk dat er uiteindelijk wordt geproduceerd. Het gaat niet om het resultaat, maar om het samen gezellig creatief bezig zijn. Dit is goed voor de ontwikkeling van het kind. Het bevordert de fantasie, maar ook het ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek, enzovoorts.

Tijdens het schilderen wordt er gewerkt met materialen die geschikt zijn voor baby’s en peuters. Voor schortjes wordt gezorgd.

De ochtend begint met een kopje koffie/thee en een glaasje ranja in de Bibliotheek. Tijdens de koffie krijgen de ouders/verzorgers een korte instructie. Daarna staat het schilderen op het programma.

De ochtend is op 15 april van 10.30 uur tot 11.30 uur en wordt gehouden bij de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.