volg ons via twitter facebook
Deze zomer is de bieb gewoon open! Ook gaan Digicafé en Klik & Tik gewoon door:

Opnieuw ‘Rock Night’ in de Breehoek

dinsdag 1 augustus 2017 - Kulturhus de Breehoek

Na de succesvolle eerste editie in januari organiseert Kulturhus de Breehoek opnieuw een Rock Night. Op zaterdag 12 augustus zullen ‘After Chaos’ en ‘The Bukkums’ vanaf 20.30 uur de zaal platspelen, en deze keer zal er een aansluitende afterparty georganiseerd worden.

 

Flyer Rockavond 12aug17Wie begin dit jaar naar de Rock Night geweest is, heeft al kennis gemaakt met The Bukkums. Maar de (classic) rock cover band heeft zich al eerder aan de omgeving gepresenteerd; zo stonden ze vorig jaar op de soul-, funk- en rockavond in ’t Podium in Renswoude. De Scherpenzeelse band maakt overigens ook furore buiten onze regio. Twee maanden terug traden de mannen op vlakbij Schiermonnikoog, waarbij zij geld inzamelden voor het goede doel.

 

After Chaos is een minder bekende naam in deze omgeving. De band uit Waalwijk speelt ook het classic rock genre, waardoor een perfecte combinatie met The Bukkums ontstaat. After Chaos heeft al flink wat optredens op hun naam staan in voornamelijk het zuiden van het land. Zo sloten ze begin juli nog het tweedaagse Wolluk – Stock Festival af, en speelden ze op onder andere Borkpop, hét Waalwijkse muziekfestival op Koningsdag.

 

Om 12 uur krijgen de bands rust, maar dan is het feest nog niet afgelopen. Tot 1.30 uur speelt een DJ verzoeknummers van de bezoekers. Zo krijgt iedereen de kans om toch nog los te gaan op zijn of haar favoriete nummer, die wellicht niet door de bands ten gehore zijn gebracht. Verzoeknummers kunnen nu al ingezonden worden via het Facebookevenement op de Facebookpagina van de Breehoek.

 

De Rock Night wordt georganiseerd op zaterdag 12 augustus. De zaal gaat om 20.00 uur open, en de bands zullen vanaf 20.30 uur optreden. Na afloop van de optredens (om 0.00 uur) zal een DJ tijdens de afterparty tot 1.30 uur verzoeknummers draaien. Tickets kosten €5, en zijn verkrijgbaar aan de deur of via info@debreehoek.nl.