volg ons via twitter facebook
Save the date: donderdag 26 september organiseren we weer een Ladies Night! Meer informatie volgt snel! 🤩

Ren door de Breehoek tijdens de Village Run!

dinsdag 2 april 2019 - 1-2 Sport

Poster Village RunOranje Vereniging Scherpenzeel bestaat dit jaar 90 jaar, en dat mag gevierd worden! Tijdens de gehele meivakantie worden er daarom activiteiten georganiseerd, en daar mag een sportief evenement natuurlijk niet bij ontbreken! Samen met 1-2 Sport wordt daarom de Village Run georganiseerd: een hardloopevenement waarbij je niet langs, maar dóór de panden van Scherpenzeel gaat.

 

Bij de Village Run staat niet de looptijd, maar de beleving centraal. Loop dwars door panden als de Kromme Hoek, de bibliotheek en N°256, maar ook over het voetbalveld, de Willaerruiters en het zwembad! Beleef Scherpenzeel met muziek, eten en drinken, en daag jezelf uit tijdens allerlei toffe obstakels!​

 

De afstand is in totaal ongeveer 4 kilometer, iedereen vanaf 9 jaar mag meedoen. Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar rianne@ovscherpenzeel.nl. Geef hierin aan om hoeveel personen het gaat en welke leeftijden zij hebben. Kinderen worden per leeftijdscategorie ingedeeld, maar ouders of begeleiders mogen hierin wel meelopen. De starttijden zijn vanaf 10.00 uur (na afloop van het dorpsontbijt op Plein 1940).