volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

QR-bijeenkomst in de Breehoek

woensdag 1 mei 2019 - Bibliotheek

QRcode-bijeenkomstSeniorWeb Scherpenzeel organiseert op donderdagmorgen 16 mei een informatieochtend over QR-codes. U komt ze steeds vaker tegen op verpakkingen, in de krant en in musea: afbeeldingen waarvan u zou kunnen denken dat het een foutje is. Het zijn steeds dezelfde soorten afbeeldingen: zwart-witte vierkanten met daarin blokjes. En iedere keer komt datzelfde vierkant terug. Dit zijn QR codes; een soort streepjescodes.

 

Tijdens de informatieochtend krijgt u uitleg over QR, wat het is, over de toepassingen en er wordt verteld hoe u zelf een QR-code kunt maken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen en om zelf te oefenen met het ‘lezen’ en het maken van QR-codes.

 

De bijeenkomst is op donderdag 16 mei van 10.00 uur tot 11.30 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. Aanmelden kan via seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of telefonisch via 033 277 3107. De bijdrage voor deze bijeenkomst is € 5,00.

 

Meer informatie over SeniorWeb vindt u op www.seniorweb.nl/scherpenzeel.