volg ons via twitter facebook
Het was weer een spannende strijd, maar deze keer gingen Mark Duinkerke (jeugd) en Erik van de Wetering (senioren)…

Primeur: Oudejaarsconference in de Breehoek

woensdag 12 december 2018 - Kulturhus de Breehoek

Banner VuykNa een succesvol optreden in september 2017 komt cabaretier Arie Vuyk opnieuw naar de Breehoek! Op vrijdag 21 december blikt hij in zijn oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’ terug op 2018.

 

Arie Vuyk is een cabaretier uit Krimpen aan den IJssel, die volgend jaar zijn 50e verjaardag viert. Nadat hij in zijn jeugd geïnspireerd werd door cabaretiers als Freek de Jonge, won hij in 2001 zijn eerste cabaretprijs. Maar Vuyk heeft meer ervaring in het theater, hij acteerde namelijk acht jaar bij theatergroep Kijk Haar Nou. Daarnaast heeft hij een eigen televisieprogramma gehad op Rotterdam TV. Ook is hij tekstschrijver, onder andere voor Het Groot Niet Te Vermijden, en hij schreef al twee boeken. Vuyk heeft ook het produceren van een CD op zijn CV staan, en heeft zelfs regie-ervaring.

 

De oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’ wordt zijn derde. ‘Volgend Jaar Beter’ uit 2016 was zijn eerste. Een kleine impressie van deze conference kunt u hier vinden. Op de site van Arie Vuyk vindt u meer informatie over zijn werken.

 

De oudejaarsconference ‘Vlak voor de finish’ van Arie Vuyk is op vrijdag 21 december om 20.00 uur in Kulturhus de Breehoek. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheek, bij het VVV kantoor, aan de bar en aan de deur, en kosten slechts €10,-.