volg ons via twitter facebook
Helaas is de voorstelling "Exodus" van Klaas Prins morgenavond afgelast. Toch zin in cabaret gekregen? Bekijk onze…

Wijsbeek & Kroon pakken winst openingstoernooi TVS

vrijdag 10 september 2021 - TVS

Op Maandag 6 september jl. werd ter voorbereiding op de een week later startende competitie het zgn. “Openingstoernooi” gespeeld. Op dit toernooi, welke het eerste was van het “Van Braak Accountants” toernooicircuit, werden de wedstrijden gespeeld volgens de normaal geldende regels om zodoende een optimale vormtest te kunnen zijn met het oog op de naderende competitie. Na de eerste ronde (best of three” werd er verder gespeeld met een winnaars- en een verliezers schema (best of five) waarin volgens het knock-out system werd gespeeld.

Bij de jeugd, die het spits afbeet, was de titel vacant doordat HarmJan van den Herik gestopt is bij de jeugd en nu doorgaat bij de senioren. Uiteindelijk kwamen Mark Duinkerke, Hendrik Kroon en Mark Bruggeman tegen elkaar uit in de finale poule die gingen strijden om de medailles. Mark Bruggeman verloor zowel van Mark Duinkerke als van Hendrik Kroon met 2-0 en won daardoor de bronzen plak. De finale ging tussen Hendrik Kroon en Mark Duinkerke en eindigde in een 2-0 overwinning voor Hendrik die daarmee het toernooi won en de gouden medaille omgehangen kreeg voor Mark Duinkerke was de zilveren medaille.

Bij de senioren waren nogal wat afwezigen door o.a werk, vakantie en blessures hetgeen jammer was maar zij die er wel waren gingen vol de strijd aan met elkaar. In de verliezersronde werd Nico Wallet de winnaar nadat hij moeizaam had gewonnen van HarmJan van den Herik, het werd 14-12 in de vijfde game, was hij in de finale duidelijk te sterk voor Bas van Toor. In de winnaarsronde plaatsten Dennis Wijsbeek en Jesper Jansen zich met de verrassende Bart van Vugt, hij schakelde Rein Schellingerhout uit, voor de finale poule. Hierin dolf hij echter het onderspit met twee voor de finale poule. Hierin dolf hij echter het onderspit met twee verliespartijen waardoor de finale partij ging tussen Dennis Wijsbeek en Jesper Jansen, eerstgenoemde won deze finale met 3-1 en werd daarmee de opvolger van Jan van de Beek die vanwege werk afwezig was.

Ook in dit nieuwe seizoen kunnen er nog nieuwe leden bij bij T.V.S., belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kom gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan. Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk op www.tvsnetpost.nl

tvstrn6sept1