volg ons via twitter facebook
NIEUW! Vanaf woensdagavond 19 oktober de cursus "Zelfverdediging voor Vrouwen" in de Breehoek - een samenwerking tu…

Openingstoernooi T.V.S.

maandag 12 september 2022 - TVS

Op Maandag 5 september jl. werd ter voorbereiding op de een week later startende competitie het zgn. “Openingstoernooi” gespeeld. Op dit toernooi, welke het eerste was van het “Van Braak Accountants” toernooicircuit, werden de wedstrijden gespeeld volgens de normaal geldende regels om zodoende een optimale vormtest te kunnen zijn met het oog op de naderende competitie. Na de eerste ronde (best of three” werd er verder gespeeld met een winnaars- en een verliezers schema waarin volgens het knock-out systeem werd gespeeld.

Er waren deze avond, zoals meestal gebruikelijk is, nogal wat afwezigen door o.a werk, vakantie en blessures hetgeen jammer was maar zij die er wel waren gingen vol de strijd aan met elkaar. Ook de winnaar van vorig jaar, Dennis Wijsbeek, ontbrak deze keer.

In de verliezersronde werd Nico Wallet, evenals vorig jaar de winnaar, door in de plaatsingsronde eerst Willem Verwoerd te verslaan. Hierna won hij in de winnaarspoule met 2-0 van Bart van Vugt en in de laatste partij was hij met 2-1 te sterk voor Gerrit Barten.

In de winnaarsronde plaatsten Rein Schellingerhout, Onno Huisman en Ronald Wiggemansen zich voor de finale poule. Hierin won Schellingerhout zowel van Huisman als van Wiggemansen met 2-0. In de strijd om de tweede plaats won Huisman met 2-1 van Wiggemansen, die dus derde werd. Schellingerhout werd dus de winnaar van dit eerste toernooi in het kader van het “van Braak Accountants toernooi circuit”.

Ook in dit nieuwe seizoen kunnen er nog nieuwe leden bij bij T.V.S., belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom om eens te komen kennismaken met de tafeltennissport. Kom gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan. Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk op www.tvsnetpost.nl

De uitslag was als volgt :

1. Rein Schellingerhout 7. Nico Wallet

2. Onno Huisman 8. Bart van Vugt

3. Ronald Wiggemansen 9. Gerrit Barten

4. Erwin Oussoren 10. Erik Valkenburg

5. Serge Hoek 11. Willem Verwoerd

6. Daniel der Nederlanden 12. Frank Osnabrugge

 


archief

categorieën