volg ons via twitter facebook
Het was weer een spannende strijd, maar deze keer gingen Mark Duinkerke (jeugd) en Erik van de Wetering (senioren)…

Open Dag Leercentrum SeniorWeb Scherpenzeel

woensdag 9 januari 2019 - Bibliotheek

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart? Kom dan naar de open dag van SeniorWeb Leercentrum Scherpenzeel op 23 januari.

 

Tijdens de open dag wordt het programma van het jaar 2019 gepresenteerd. De ambassadeurs zijn aanwezig om u te informeren over de uw mogelijkheden bij de activiteiten. Verder kunt u meespelen met gezelschapsspelletjes op een tablet.

 

Door het jaar heen organiseert SeniorWeb Scherpenzeel iedere 14 dagen DigiCafé, maandelijkse informatiebijeenkomsten die we DigiCafé XL noemen, spreekuren, workshops en cursussen. Kijk voor de activiteiten tot de zomer op www.seniorweb.nl/scherpenzeel.

 

Voor degenen die helemaal niet handig zijn met een computer, maar het wel willen worden zijn er de wekelijkse Klik & Tik trainingen.

 

Voor meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel kunt u bellen naar 033 277 3107, of mailen naar seniorweb.scherpenzeel@gmail.com. Ook kunt u tijdens de openingstijden terecht bij de Bibliotheek Scherpenzeel. De activiteiten van SeniorWeb Scherpenzeel vinden plaats in Kulturhus de Breehoek.

 

De open dag wordt gehouden op woensdag 23 januari van 14.30 uur tot 16.00 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Voor de bezoekers van de open dag ligt een gratis attentie klaar.