volg ons via twitter facebook
Onze Picknick2Go op Koningsdag was met meer dan 50 deelnemers een GROOT succes! Super om toch wat te kunnen organis…

Nieuwe pianodocent voor Muziekschool Scherpenzeel!

maandag 22 februari 2021 - Muziekschool Scherpenzeel

Muziekschool Scherpenzeel mag een nieuwe pianodocent verwelkomen in hun team! Arjan Veen is een grote aanwinst voor de muziekschool en hij stelt zich op deze pagina graag aan jullie voor. Op dit moment geeft de muziekschool online lessen, meer informatie is te lezen op: http://www.scherpenzeelmuziek.nl/

 

“Even voorstellen: Ik ben Arjan Veen (1992), woon in Woudenberg en mag vanaf 1 maart het team van docenten aan de muziekschool Scherpenzeel komen versterken als pianodocent!

Mezelf zou ik willen omschrijven als gepassioneerd musicus. Het is mijn missie om de magie van de muziek te laten ervaren, door te geven en anderen te enthousiasmeren.

Op dit moment studeer ik nog aan het conservatorium van Antwerpen voor hoofdvak koordirectie. Voor deze opleiding heb ik hoofdvak orgel en bijvak piano (vooropleiding, Bachelor & Master) gestudeerd aan Codarts, conservatorium van Rotterdam.

Na het afronden van bijvak piano tijdens de opleiding heb ik mijn pianostudie vervolgt bij Rutger de Ronde, Henry Kelder (HKU Utrecht) en Dennis Broeders.

Als organist treed ik regelmatig op als concertgever in binnen- en buitenland. In mijn rol van dirigent ben ik koorleider van een gemengd klassiek koor en verschillende projectkoren. Verder ben ik als ‘Vesperorganist’ verbonden aan de Domkerk te Utrecht en heb ik een baan als kerkmusicus in de Maartenskerk van Doorn, een middeleeuwse kerk met een mooi historisch orgel en een prachtige Schimmel concertvleugel.

Ik zie het als een mooie uitdaging om leerlingen verder te brengen op hun muzikale ontdekkingsreis en ik kijk uit naar fijne ontmoetingen in Scherpenzeel met leerlingen, ouders en collega’s.”

Pianoleraar

Fotograaf: B.(Breuno) de Kruif