volg ons via twitter facebook
Sportclub "De Fitfanaat" start een extra les #pilates in de #Breehoek!🥳 Meer informatie:

Mark en Van den Herik winnaars op Afsluitingstoernooi

donderdag 11 juli 2019 - TVS

afsl2 Op maandag 8 juli gingen de T.V.S.-ers voor de laatste keer dit seizoen de strijd met elkaar aan tijdens het zogenaamde Afsluitingstoernooi. Op dit toernooi, welke het laatste was van het Van Braak Accountants toernooicircuit, werd zowel door de jeugd als de senioren in een drietal hoofdronden gestreden om de punten. De drie hoofdronden die werden gespeeld, waarin een knock-out systeem werd gehanteerd, bestonden uit achtereenvolgens een dubbelspel, enkelspel en een dubbelspel met handicap. De verliezers ronde bestond telkens uit het spel Rond de Tafel en het met 3- of 4-tallen dubbelen op een verlengde tafel hetgeen de nodige concentratie en slimheid vereiste.

 

afsl4 Bij de jeugd ging elke game gewoon tot de 11 punten en de eerste hoofdronde, het dubbelspel, werd gewonnen door Mark Hartog en Joelle Bochem. De enkelspelronde werd gewonnen door titelverdediger HarmJan van den Herik die in de finale te sterk was voor Ruben Spruijt. In de dubbelspelronde met handicap speelde de hoogst genoteerde speler telkens met een “plankje”, en daar hadden sommigen het nog wel moeilijk mee. Uiteindelijk ging de overwinning naar het duo Mark Duinkerke en Tim van Viegen. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld en de punten waren opgeteld kon de einduitslag worden bekend gemaakt. De eerste prijs was voor HarmJan van den Herik, op de tweede plaats eindigde Mark Hartog en Mark Duinkerke legde beslag op de derde plaats. Alle prijswinnaars ontvingen een standaard.

 

afsl5Bij de senioren werd hetzelfde scenario gevolgd, alleen gingen hier de games tot de 15 punten. Het dubbelspel werd gewonnen door de combinatie Hans Mark en Erik van de Wetering en de enkelspelronde schreef Jan van de Beek op zijn naam door in de finale van Hans Mark te winnen. De dubbelspelronde met handicap werd gewonnen door het duo Hans Mark / Dennis Wijsbeek. Nadat alle punten waren geteld bleek dat de overwinning ging naar Hans Mark, op de tweede plaats eindigde Jan van de Beek en Dennis Wijsbeek legde beslag op de derde plaats. Alle winnaars ontvingen een waardebon.

 

afsl3Tot slot van de prijsuitreiking werd bekend gemaakt wie de T.V.S. “speler van het jaar” was geworden bij de Senioren, en het was Jan van de Beek die de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. De winnaar bij de jeugd wordt op maandag 15 juli bekend gemaakt als het seizoen wordt afgesloten met het “Ouder-Kind” toernooi.

 

Ook in het nieuwe seizoen, 2019/2020, zal Van Braak Accountants weer zijn naam verbinden aan het toernooicircuit, het spreekt vanzelf dat T.V.S. zeer content is met deze sponsoring. Het nieuwe seizoen van T.V.S. gaat weer van start op maandag 2 september. Alle (jeugd)leden worden dan weer verwacht en natuurlijk zijn ook andere belangstellenden uiteraard van harte welkom om kennis te komen maken met de tafeltennissport. Voor meer nieuws en informatie over T.V.S. kijk je op www.tvsnetpost.nl.