volg ons via twitter facebook
RT @Raad_Szeel: Donderdagavond 4 juni van 19.00 - 20.30 uur geeft een afvaardiging van @provgelderland een toelichting op het besluit van G…

Lunch mee met de Nationale Voorleeslunch

maandag 16 september 2019 - Bibliotheek

Komt u ook gezellig lunchen, op vrijdag 4 oktober in Kulturhus de Breehoek? Voor de zevende keer vindt de Nationale Voorleeslunch plaats tijdens de Nationale Ouderendag. Martien Heijting komt tijdens de lunch voorlezen aan ouderen. Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van het Kulturhus. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt er een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2019 wordt geschreven door schrijver Maarten Spanjer. Het verhaal nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.

 

Komt u ook gezellig lunchen? De voorleeslunch is op vrijdag 4 oktober in Kulturhus de Breehoek in Scherpenzeel. Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 27 september bij ouderenwerkster Rianne van Ginkel (06 51 64 75 25) of bij de Bibliotheek Scherpenzeel (033 277 3107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl). Kosten zijn € 7,50 per persoon.

 

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijnsorganisatie (SWO) Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.