volg ons via twitter facebook
Volgende week woensdag gaan we stijldansen in de Breehoek! Komt u ook? 💃🕺

Lazy Sunday Afternoon in de Breehoek keert terug!

donderdag 14 maart 2019 - Kulturhus de Breehoek

Het is inmiddels alweer acht jaar geleden dat er voor het laatst muziekuitvoeringen op de zondagmiddag in de Breehoek plaatsvonden. In 2011 vond de laatste “Lazy Sunday Afternoon” plaats, en omdat dat alweer en tijdje geleden is wordt het tijd om dit concept terug te halen!

 

JF-bandOp zondag 14 april bent u van harte welkom om te komen relaxen in Kulturhus de Breehoek. Net als acht jaar geleden geeft de JF-band, toendertijd nog bekend als Jazzy Flavour, een optreden. Met een gewijzigde samenstelling hebben zij de afgelopen maanden intensief aan hun repertoire gewerkt, en zij zullen op de Lazy Sunday Afternoon voor het eerst hun muziek ten gehore brengen. Het kwintet bestaat uit Irene Hendrix (zang), Ton Carree (bas), Harald Grüschke (drums), Rene Postulart (piano) en Stef Jonkers (gitaar). Tijdens de relaxmiddag laten zij een mengeling van pop, jazz, latin en blues horen.

 

De Lazy Sunday Afternoon is op zondag 14 april in Kulturhus de Breehoek. Tussen 15.00 uur en 17.30 uur bent u van harte welkom om te komen luisteren naar de JF-band. De toegang is gratis.