volg ons via twitter facebook
RT @OB_Scherpenzeel: Kom je ook gezellig lunchen in de Breehoek op 4 oktober om 11.30 uur in @breehoekkulthus Meld jezelf voor 27 septemb…

Kleutermuziek: Een huis voor Harry

zaterdag 26 januari 2019 - Bibliotheek

De Bibliotheek Scherpenzeel bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen te stimuleren. Daarom gaan de medewerkers van de Bibliotheek in de periode van 23 januari tot 2 februari voorlezen bij de kinderopvang en basisscholen.

 

Op vrijdag 1 februari is er Kleutermuziek. Kleutermuziek staat deze keer ook in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Stap in de wereld van de kat Harry, de hoofdpersoon uit Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven door Leo Timmers. De kinderen horen hoe Harry verdwaalt, maar dankzij zijn vrienden toch zijn huis weer terugvindt. Ze zoeken uit waar welk dier eigenlijk woont. Ze gaan samen zingen en muziek maken. Tot slot wordt er nog een leuke knutsel gemaakt.

 

Kleutermuziek is op vrijdag 1 februari om 14.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.