volg ons via twitter facebook
Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar wordt er in de herfstvakantie een Kindermiddag georganiseerd! Na een spel wordt gek…

Italiaanse avond schot in de roos!

woensdag 29 november 2017 - Kulturhus de Breehoek

De Italiaanse avond in Kulturhus de Breehoek was een groot succes. De zaal was uitverkocht, maar nog belangrijker waren de tevreden bezoekers. De Breehoek en de Bibliotheek Scherpenzeel hebben gezamenlijk de maandelijkse filmavond uitgebreid tot een echt een avondje uit. De ingrediënten voor de avond waren eten, drinken, ontmoeten, een goede film en goede gesprekken.

 

Naast de film, La Pazza Gioia, was er een wijnproeverij waarbij de bezoekers een zestal Italiaanse wijnen konden proeven, waaronder een Amarone della Valpolicella uit 2008. Tussendoor werden Italiaanse hapjes geserveerd, zoals carpaccio en gnocchi met gorgonzolasaus. Na afloop kregen de bezoekers een pakket mee, waarmee thuis pasta gemaakt kan worden. De reacties van de bezoekers waren erg positief over de inhoud van de avond, de culinaire hapjes, de wijnproeverij, de film en de bediening van de medewerkers van de Breehoek.

 

Er zijn heel wat suggesties gedaan voor activiteiten die in de Breehoek georganiseerd kunnen worden. De bezoekers van de avond vonden het naar meer smaken. We zien jullie dan binnenkort ook graag weer terug!