volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

In het Scherpenzeelse DigiCafé XL: Google Foto’s

woensdag 30 oktober 2019 - Bibliotheek

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert op dinsdag 5 november DigiCafé XL. Het thema van de avond is Google Foto’s.

 

Het maken van foto’s is enorm populair, met een smartphone op zak heeft iedereen altijd een fototoestel bij zich. De fotocollectie op uw smartphone neemt snel toe. Met Google Foto’s kunt u uw fotocollectie uploaden in een hoge resolutie, zodat dit geen ruimte inneemt op uw smartphone. Google analyseert het beeldmateriaal en voegt zelf trefwoorden toe. U hoeft uw kiekjes dus niet langer handmatig te back-uppen naar de cloud, te organiseren en in albums te verdelen.

 

Google Foto’s biedt een legio aan handige mogelijkheden die lang niet iedereen gebruikt, zoals foto’s bewerken. Een goede reden voor SeniorWeb Scherpenzeel om hier aandacht aan te besteden. Het belooft een interessante avond te worden waar u meegenomen wordt in de mogelijkheden van Google Foto’s. Na de bijeenkomst kunt u met meer plezier gebruik maken van uw tablet of smartphone.

 

DigiCafé XL is op dinsdag 5 november van 19.30 tot 21.00 uur in het leescafé van de Bibliotheek Scherpenzeel, Markstraat 59, 3925 JP Schepenzeel.

 

Meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel op www.seniorweb.nl/scherpenzeel.