volg ons via twitter facebook
𝐕𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐥𝐚𝐛 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟕 𝐣𝐚𝐚𝐫! Met 3d printpennen, een toffe green scree…

Iedere maand: ’t Koffiehuis

woensdag 30 november 2016 - Steunpunt Scherpenzeel

Sinds september 2016 biedt Steunpunt Scherpenzeel een lokale vorm van ontmoeting én deskundigheidsbevordering aan mantelzorgers. Dit staat bekend als ’t Koffiehuis voor mantelzorgers. ’t Koffiehuis is elke maand op een dinsdag van 10.00 uur tot circa 11.30 uur in het Grand Café van de Breehoek.

 

’t Koffiehuis begint met een informatief gedeelte. Voor elke bijeenkomst is iemand van een lokale organisatie op het gebied van zorg, gezondheid, financiën en welzijn uitgenodigd. Hij/zij vertelt in het algemeen over de organisatie en over de ondersteuning die zij kunnen bieden aan mantelzorgers. Tijdens de eerstvolgende samenkomst, op dinsdag 6 december, is dit Mirjam Geurts, farmaceutisch consulente van de Apotheek Scherpenzeel. Daarna is er gelegenheid vragen te stellen. Tot slot is er een informeel samenzijn waarin ruimte is elkaar te spreken.

 

Aanmelden voor het Koffiehuis is niet nodig en de toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Wilt u meer informatie over de data en sprekers? Klik dan hier. Voor overige zaken kunt u contact opnemen met Mariska Bergstra, coördinator Steunpunt Scherpenzeel, 06 36458191 of m.bergstra@steunpuntscherpenzeel.nl.


archief

categorieën