volg ons via twitter facebook
Omgaan met DigiD lastig? Meld u dan voor 23 januari aan voor de vierdaagse cursus van de Bibliotheek Scherpenzeel:…

Film ‘Borg vs McEnroe’ in Kulturhus

woensdag 9 mei 2018 - Bibliotheek

In mei wordt de film Borg vs McEnroe gedraaid in Kulturhus de Breehoek. Borg vs McEnroe is een film over het legendarisch duel tussen Björn Borg en diens grootste rivaal, de jonge en getalenteerde John McEnroe.

 

Tennisfans weten meteen waar dit over gaat: De Wimbledon-finale van 1980 tussen Björn Borg en John McEnroe. De spanning zit hem dan ook niet in de uitslag van die finale, maar in de weg er naartoe voor beide spelers. De ingetogen en vriendelijke Borg wordt door de tenniswereld op handen gedragen. De excentrieke McEnroe staat ondanks zijn sportprestaties vooral bekend om zijn temperament op de tennisbaan. Terwijl de hele wereld meekijkt naar de finale tussen de twee legendes, spelen Borg en McEnroe een wedstrijd die de tenniswereld voorgoed zal veranderen.

 

De film wordt vertoond op dinsdag 15 mei om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De entree is € 6,00 per persoon, inclusief consumptie. Plaatsen kunnen gereserveerd worden via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekscherpenzeel.nl.