Evert van de Beek beste dubbellaar

vrijdag 23 december 2022 - TVS

Evert van de Beek beste dubbellaar tijdens T.V.S. toernooi.  – verslag door Kees de Koning

Op Maandag 19 december jl. werd bij tafeltennisvereniging T.V.S. het jaar 2022 afgesloten met het “Dubbeltoernooi” dat deel uit maakt van het Van Braak Accountants toernooi circuit, waarbij naast de dag prijzen ook punten zijn te verdienen voor de titel Speler van het Jaar. Tijdens dit dubbel toernooi werden een aantal rondes gespeeld, volgens het ‘best of three’ systeem, waarbij de teams telkens van samenstelling wisselden. 

Dit toernooi kon de afgelopen twee jaar niet worden gehouden vanwege corona zodat er een opvolger werd gezocht voor de winnaar van 2019 t.w. Mike Opendorp, die inmiddels is gestopt. 

Het toernooi kon zich verheugen in een prima opkomst want 23 spelers verschenen achter de tafel om te gaan strijden om de laatste prijzen van dit jaar. Elke ronde werden er 5 dubbels en een enkel gespeeld en was een speler vrijgeloot. De telkens verschillende teams waren aardig aan elkaar gewaagd want van de 30 wedstrijden eindigden er precies de helft, 15 dus, met een beslissende derde game. 

Bij het ingaan van de laatste ronde ging Serge Hoek aan de leiding maar samen met Rein Schelingerhout leed hij een nederlaag tegen het duo Gerard van Viegen en Daniel der Nederlanden. Hiervan profiteerde Evert van de Beek want hij won, samen met Gerrit Barten, zijn slotpartij tegen Erik van de Wetering en Bas van Toor. Van de Beek werd dus toernooiwinnaar met Hoek op de tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Bart van Viegen, die Frank Osnabrugge net voor bleef. 

De poedelprijs ging naar Wessel Hoek die er dankzij een nederlaag in de laatste ronde in slaagde Erik van de Wetering niet in  te halen. 

De prijs voor de “gemiddelde speler” was voor Gerard van Viegen die op de 12e plaats beslag legde.  

Op Maandag 9 januari wordt het eerste toernooi van 2023 gespeeld, dan staat het derde toernooi van het Van Braak Accountants toernooi circuit (het Mix – toernooi) op het programma. 

Heeft u ook voornemens om in het nieuwe jaar meer te gaan bewegen kom dan gerust eens langs op de maandagavond in “de Breehoek” om een balletje te slaan. 

Voor meer nieuws en info over T.V.S. kijk op www.tvsnetpost.nl 

 1. Evert van de Beek                           14. Jan van de Beek 
 2. Serge Hoek                                      15. Erik Valkenburg 
 3. Bart van Viegen                               16. Nico Wallet 
 4. Frank Osnabrugge                           17. Rein Schellingerhout
 5. Gerrit Barten                                    18. Jochem Wiggemansen 
 6. Peter Hamelink                                 19. Sander van Ee 
 7. Bart van Vugt                                    20. Bas van Toor 
 8. Willem Verwoerd                              21. Ronald Wiggemansen 
 9. Jacco Osnabrugge                           22. Erik van de Wetering 
 10. Erwin Oussoren                               23. Wessel Hoek 
 11. Daniel der Nederlanden 
 12. Gerard van Viegen 
 13. Dennis Wijsbeek  

1219b


archief

categorieën