volg ons via twitter facebook
En op marktdagen zijn wij natuurlijk gewoon aanwezig zijn met de versnaperingen, zoals vandaag!😁 Mochten organisat…

TVS Toernooi

14 Mei 2022 - Kalender

Op Zaterdag 14 mei a.s. zal T.V.S., evenals in 2019 (in 2020 en 2021 kon het toernooi i.v.m. corona niet worden gehouden), een tafeltennistoernooi organiseren in “de Breehoek”.

Aan dit toernooi kan door maximaal 48 spelers worden deelgenomen. (momenteel is het aantal inschrijvingen al over de 30) Naast de T.V.S.-ers kan ook worden deelgenomen door spelers van andere verenigingen en individuelen.

De deelnemers worden aan de hand van hun NTTB rating ingedeeld in 4 groepen van 12.

In elke groep worden dan 2 poules van 6 geformeerd waarin een halve competitie zal worden afgewerkt. Deze poulewedstrijden starten vanaf 12.00 uur.

Vanaf 16.00 uur zullen de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden worden gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking.

Deelname aan het toernooi kost 5 Euro p.p. (incl. gratis koffie/thee bij aankomst)

Na afloop van het toernooi kan om 18.00 uur worden deelgenomen aan een afsluitend buffet, de kosten hiervan zijn 15 Euro p.p. (excl.drankjes)

Er zijn inmiddels al diverse aanmeldingen binnen van uiteraard de T.V.S.-ers zelf maar ook van spelers van verenigingen uit onder meer Amerongen, Putten, Soest, Maarn, Graauw (Zeeland), Dodewaard, Woerden en Bemmel. Maar er is nog plaats voor deelnemers om het veld compleet te maken dus heb je belangstelling om mee te doen meld je dan z.sp.m. (uiterlijk 22 april) aan via info@tvsnetpost.nl

Voor meer informatie over het toernooi, en ook inschrijven, kijk dan op onze site www.tvsnetpost.nl