volg ons via twitter facebook
En op marktdagen zijn wij natuurlijk gewoon aanwezig zijn met de versnaperingen, zoals vandaag!😁 Mochten organisat…

Onder Anderen (try-out) = GEANNULEERD

19 November 2021 - Kalender

Sinds Holland’s Got Talent wordt deze voormalig kantoor medewerker steeds vaker op straat herkent. Maar wie is deze rare gast nou eigenlijk? Oscar Arnold komt uit Utrecht, droomt over Utrecht en woont in Utrecht o.a. Maar daar gaat zijn show helemaal niet over.
Oscar Arnold is een veelzijdige comedian en in zijn solo voorstelling “Onder anderen” laat hij dat o.a. zien aan de hand van acts verzorgd door Oscar, Arnold en anderen.

**HELAAS IS DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD**

web-oscar-1080x675Over Oscar Arnold: Bij het horen van Oscar Arnold denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch ‘n eenling.
Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht … Oscar!
Oscar Arnold volgde een opleiding aan de Konings Theater Acade- mie, stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. Holland’s Got Talent, HumorTV en 101 Comedy.