volg ons via twitter facebook
En op marktdagen zijn wij natuurlijk gewoon aanwezig zijn met de versnaperingen, zoals vandaag!😁 Mochten organisat…

Digitaliseren van foto’s, negatieven en dia’s

maandag 8 november 2021 - Bibliotheek

Veel mensen hebben thuis allerlei fotoboeken in de kast staan. Misschien met inmiddels verkleurde foto’s. De meeste mensen zouden deze oude foto’s graag digitaliseren. De beste reden is natuurlijk om ze voor altijd te kunnen bewaren. Maar het is ook een manier om je foto’s rustig terug te kijken op uw tablet én te delen via social media.

Op donderdag 25 november organiseert Seniorweb Scherpenzeel een informatie-ochtend over het digitaliseren van foto’s, negatieven en dia’s. Tijdens deze bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod: wat kunnen we digitaliseren en waarom, hoe kunnen we foto’s digitaliseren en enkele voorbeelden van digitaliseren.
Tot slot volgt er nog een demo van het digitaliseren van foto’s, dia’s en negatieven en kunnen de deelnemers zelf uitproberen hoe het digitaliseren in zijn werk gaat.

De bijeenkomst is op 25 november van 10.00 – 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Entree is € 5,00 per persoon. Aanmelden uiterlijk 11 november via info@bibliotheekscherpenzeel.nl of telefonisch: 033-2773107.

photos-g7c4cb3ea6_1920


archief

categorieën