volg ons via twitter facebook
Let op: Wegens ziekte van Klaas Prins gaat de cabaretvoorstelling van vanavond NIET door; deze wordt verplaatst naar VRIJDAG 13 MAART!!

DigiCafé XL: WhatsApp

donderdag 5 september 2019 - Bibliotheek

SeniorWeb heeft de maand september uitgeroepen tot de WhatsApp-maand. Veel mensen zullen denken: WhatsApp? Dat gebruik ik al jaren. Maar bent u op de hoogte van alle mogelijkheden die WhatsApp in huis heeft? We zien dat veel mensen handige functies over het hoofd zien of nog niet ontdekt hebben. Tijdens DigiCafé XL, dinsdag 10 september om 19.30 uur, gaan we daarom met WhatsApp aan de gang. Het belooft een praktische avond te worden, daarom vragen we u om uw smartphone mee te nemen.

 

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten. Zo is er om de 14 dagen DigiCafé waarbij u vrijblijvend terecht kunt met vragen over uw apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones. Verder kunt daar ook terecht voor informatie, en hulp voor uw apparatuur. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op www.seniorweb.nl/scherpenzeel. Of bekijk de laatste nieuwsbrief door hier te klikken.