volg ons via twitter facebook
Volgende week woensdag gaan we stijldansen in de Breehoek! Komt u ook? 💃🕺

Digicafé XL over videobellen

woensdag 6 maart 2019 - Bibliotheek

Dinsdag 12 maart organiseert SeniorWeb Scherpenzeel Digicafé XL. Het thema van de avond is ‘videobellen’.

 

Wie vroeger de hele wereld wilde bellen, moest tot tien kunnen tellen. Dat is allang niet meer nodig. Contactinformatie is opgeslagen in onze pc’s, tablets en smartphones. Dus we klikken of tikken gewoon op de naam van de persoon die we willen spreken. En omdat de internetsnelheid geen rol meer speelt, hoeven we ons niet meer te beperken tot alleen geluid. Want hoe leuk is het om de persoon waar je mee spreekt ook te zien?

 

Bellen met beeld kan via verschillende programma’s en apps. Ze werken allemaal via een internetverbinding. Buiten de kosten van die verbinding, betaalt u niets voor het gebruik van de apps. Dat maakt videobellen aantrekkelijk.

 

Tijdens de bijeenkomst worden de verschillende apps en mogelijkheden live gedemonstreerd. Tijdens de avond krijgt u een idee van alle mogelijkheden en kunt u zelf ervaren wat videobellen is. Neem u uw tablet of smartphone mee, zodat u ook zelf van alles kunt uitproberen.

 

De avond is op 12 maart 2019 om 19.30 uur in het Leescafé van de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De entree is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.