volg ons via twitter facebook
RT @_Scherpenzeel: Het concept voor De Nieuwe Breehoek krijgt een meer concrete uitwerking. Daarvoor hebben de gemeente en De Breehoek het…

DigiCafé XL over Google Home

maandag 24 augustus 2020 - Bibliotheek

Ontwerp zonder titelOp dinsdag 8 september staat DigiCafé XL in het teken van Google Home. Google Home is een slimme draadloze luidspreker. En hij is héél slim. Want Google Home kan meer dan muziek afspelen.

In het apparaat is de Google Assistent aanwezig. Dus stel Google Home gerust vragen als op welke dagen valt Kerstmis dit jaar of wat voor weer het wordt.

Verder kan met Google Home draadloos muziek worden afgespeeld die op je computer smartphone of tablet te vinden is. Maar Home heeft ook rechtstreeks verbinding met diensten als YouTube Music, Spotify en Google Play Music.

Deze speakers kunnen ontzettend handig in huis zijn, maar brengen ook privacy risico’s met zich mee. Genieten van deze vooruitgang in technologie mag gerust, zolang je je maar altijd bewust blijft van de mogelijke risico’s.

Tijdens de avond wordt Google Home gedemonstreerd en wordt ingegaan op de privacy. DigiCafé XL is op 8 september om 19.30u. Voor meer informatie en aanmelden telefonisch: 033-2773107. Of mail naar seniorweb.scherpenzeel@gmail.com.