volg ons via twitter facebook
𝐕𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐥𝐚𝐛 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟕 𝐣𝐚𝐚𝐫! Met 3d printpennen, een toffe green scree…

DigiCafé XL over Google Home

maandag 24 augustus 2020 - Bibliotheek

Ontwerp zonder titelOp dinsdag 8 september staat DigiCafé XL in het teken van Google Home. Google Home is een slimme draadloze luidspreker. En hij is héél slim. Want Google Home kan meer dan muziek afspelen.

In het apparaat is de Google Assistent aanwezig. Dus stel Google Home gerust vragen als op welke dagen valt Kerstmis dit jaar of wat voor weer het wordt.

Verder kan met Google Home draadloos muziek worden afgespeeld die op je computer smartphone of tablet te vinden is. Maar Home heeft ook rechtstreeks verbinding met diensten als YouTube Music, Spotify en Google Play Music.

Deze speakers kunnen ontzettend handig in huis zijn, maar brengen ook privacy risico’s met zich mee. Genieten van deze vooruitgang in technologie mag gerust, zolang je je maar altijd bewust blijft van de mogelijke risico’s.

Tijdens de avond wordt Google Home gedemonstreerd en wordt ingegaan op de privacy. DigiCafé XL is op 8 september om 19.30u. Voor meer informatie en aanmelden telefonisch: 033-2773107. Of mail naar seniorweb.scherpenzeel@gmail.com.


archief

categorieën