volg ons via twitter facebook
RT @OB_Scherpenzeel: Kom je ook gezellig lunchen in de Breehoek op 4 oktober om 11.30 uur in @breehoekkulthus Meld jezelf voor 27 septemb…

DigiCafé XL: Kopen en betalen met je smartphone

woensdag 6 februari 2019 - Bibliotheek

Tegenwoordig is het mogelijk om te betalen met je smartphone. Hoe werkt dat? Kan ik dat ook? Contactloos betalen maakt in Nederland een ongekende groei door, blijkt uit cijfers van Mastercard. Sinds kort is meer dan de helft van alle bankpasbetalingen contactloos. En dat niet alleen: de cijfers laten een stijging van 77 procent zien ten opzichte van vorig jaar. En inmiddels is 90 procent van de bankpassen geschikt voor contactloos betalen. Daarnaast kan er tegenwoordig ook al contactloos betaald worden met een smartphone.

 

Wat zijn de mogelijkheden om te betalen met je smartphone? Is het veilig? Kan het met iedere smartphone? Kan het overal? Heb ik mijn bankpas niet meer nodig? Kan het bij iedere bank? Kan de portemonnee thuisblijven dankzij de mogelijkheden van de smartphone?

 

Allemaal goede en belangrijke vragen! Op de avond krijgt de antwoorden en veel meer! U gaat rijker naar huis dan dat u gekomen bent (wat informatie betreft dan ).

 

DigiCafé XL is op dinsdagavond 12 februari om 19.30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De avond wordt georganiseerd door SeniorWeb Scherpenzeel. De toegang is gratis.