volg ons via twitter facebook
𝐕𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐥𝐚𝐛 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟕 𝐣𝐚𝐚𝐫! Met 3d printpennen, een toffe green scree…

De Nationale Voorleeslunch

maandag 13 september 2021 - Bibliotheek

Op vrijdag 1 oktober (Nationale Ouderendag) vindt voor de negende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

 Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van Kulturhus de Breehoek. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt er een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2021 wordt geschreven door schrijver Mensje van Keulen. Het verhaal nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.

Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 27 september bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl Kosten zijn € 8,50 per persoon.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.

9c.Visual Facebook

 


archief

categorieën