volg ons via twitter facebook
𝐕𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐰𝐞𝐞𝐤 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐥𝐚𝐛 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐤𝐢𝐝𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟕 𝐣𝐚𝐚𝐫! Met 3d printpennen, een toffe green scree…

Het Coronavirus en activiteiten in de Breehoek

vrijdag 13 maart 2020 - Coronavirus

Laatste update: dinsdag 21 maart, 20.00 uur

 

Het Kulturhus is een plek waar op dagelijkse basis diverse groepen bezoekers samenkomen voor sport, muziek, cultuur en ontspanning. Veelal overschrijden de aantallen bezoekers van het Kulturhus op enig moment gezamenlijk de honderd. Ook is er relatief veel contact tussen zogenaamde hoge- en lage risicogroepen.

Om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn daarom – in overleg met diverse partijen – per vrijdag 13 maart verschillende maatregelen genomen. Wij volgen de ontwikkelingen rondom dit virus op de voet, en volgen hierbij de aanwijzingen van de Rijksoverheid en het RIVM op. Dit betekent tot op heden dat er tot en met dinsdag 19 mei geen activiteiten plaatsvinden in de Breehoek.

Afhankelijk van wijzigingen in de situatie omtrent de verspreiding van het virus en adviezen van het RIVM en de overheid kunnen aanvullende maatregelen genomen worden. We zullen u de komende periode op deze pagina blijven informeren over verdere ontwikkelingen. Mochten vragen onbeantwoord blijven, dan kunt u contact opnemen via 033 277 2924. Wij danken u voor uw begrip in deze lastige situatie.


archief

categorieën